2018. 06. 22. péntek, Paulina napja
LAKOSSÁGI TÁJÉKOZTATÁS
2017.03.06. 11:11

A Pioneer Stillking Films gyártócége 2017 március 7.-én kedden az esti órákban játékfilm felvételeit készíti a Budapest V. kerület Szép utca, Kossuth Lajos utca sarkon.

 

Belváros Önkormányzata gondoskodott az érintett napon  a helyi lakosság parkolásáról a Franklin Garázsban.

 Részleteket a hajtás után találja.

A felvételek idejére a Szép utcában, Magyar utcában és Reáltanoda utcában ideiglenes forgalmi rend változások, az azt megelőző napokban és a forgatás teljes ideje alatt az érintett területek közterületi parkolásában korlátozások lesznek.

 

Az éjszakába nyúló forgatás során hang és fényeffekteket használunk. 

 

A Kossuth Lajos utca teljes zárására 21.00 órától másnap reggel 04.30-ig kaptunk engedélyt. Ez alatt az idő alatt, az alábbiak szerint lehet közlekedni:

 

 

- Gyalogosan a társasházak, intézmények a teljes időtartam alatt megközelíthetők lesznek, a kapukban, bejáratokban asszisztenseink, helyszínbiztosítóink segítik majd a közlekedést, a felvételek idejére szíves türelmét kérve a ki-be közlekedni kívánó lakóknak. 

 

 

- Gépjárművel a Városház és Petőfi Sándor utcák a Gerlóczy utcán keresztül közelíthetők meg a Károly körút felől, ahol az útlezáró oszlopot a forgatás idejére leengedik, szabad behajtást biztosítva ezáltal a környék lakóinak.

 

- A Reáltanoda, Szép utca és Magyar utca lakóinak a Franklin garázsban biztosítunk helyet, amit a képen látható kártyával rendelkező tulajdonosok vehetnek igénybe erre az éjszakára.

 

Az esetleg felmerülő nehézségekért, kényelmetlenségért türelmüket és megértésüket kérjük.

 

Együttműködésüket megköszönve,

 

tisztelettel:

 

Simon Nora

Location manager

 

+36 30 284 7045

 


7256548