Karsai Károly profilképe

Karsai Károly

Egyéni kéviselő | 7. Választókerület | Fidesz-KDNP
Építészmérnök vagyok, gyermekkorom óta szorosan kötődöm Belvároshoz, itt laktam már szüleimmel is, ide jártam iskolába, az Eötvös József Gimnáziumban érettségiztem, itt volt az első munkahelyem, itt élek családommal és képviselőként itt munkálkodom jelenleg is.

A kerület korábbi polgármestereként kiterjedt közéleti tevékenységet folytatok, számos civil szervezet aktív tagjaként. Választóim érdekeit képviselem a közéletben és az önkormányzati munkában egyaránt. 2006-tól a 7. számú egyéni választókörzet képviselőjeként, 2010-ig alpolgármesterként, azóta a Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság elnökeként munkálkodok kerületünk egészének fejlesztésében, alakításában, jobbításában.

A jövőben szeretném a megkezdett utat folytatni: befejezni a Podmaniczky tér – Vadász utca – Nagysándor József utca térségének fejlesztését, ami a nyugdíjasház fejújításával kezdődött meg és jelenleg a Sportközpont építésével folytatódik. Tovább emelni a közrend, közbiztonság, köztisztaság színvonalát, figyelemmel az életvitelszerűen itt élők igényeire. Ide tartozik a kulturált vendéglátás, kereskedelem, közterület-fejlesztés és -használat, közlekedés, forgalomszabályzás, a Belváros élhetőségének új minőségi szinten történő megvalósítása.

A fejlesztések és felújítások mellett fontos azonban az anyagi segítségnyújtás minden korosztály számára: fűtéstámogatással, bérlettámogatással, ingyenes védőoltásokkal, alma- és virágosztással, szociális boltok üzemeltetésével, kedvezményes burgonya- és fenyőfavásárral.

Önkormányzati képviselőként fontosnak tartom, hogy a helyi közösségek problémáinak megoldása ne akadjon el a bürokrácia útvesztőiben, az önkormányzat problémamegoldó szervezet legyen, én pedig feladatomból adódóan hatékony kapocs a hivatal és a választópolgárok között.


Elérhetőség

Telefon 872-7204
E-mail cím karsai.karoly@belvaros-lipotvaros.hu

Fogadóóra

Előzetes bejelentkezés alapján.

Bizottságok

Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság Elnökhelyettes
Pénzügyi Bizottság Tag
Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság Elnök