Pásztor Lajos

Egyéni kéviselő | 3. Választókerület | Fidesz-KDNP
Budapesten születtem 1942-ben. Ruhaipari technikus, kézműves, valamint bőr- és irhaszabó aranykoszorús mester vagyok. 1981-ben nyitottam meg bőr- és irhaszaküzletemet a Veres Pálné utcában. Az Országos Ruházati Ipartestület egyik alapító tagja vagyok, később megválasztott elnöke, két gyermek édesapja és két unoka nagyapja.

Hosszú ideje végzek közéleti tevékenységet a déli belvárosiak érdekeinek képviseletében, a 3. számú egyéni választókörzetben már hétszer választottak meg egyéni önkormányzati képviselőnek.

Rengetegen ismernek a körzetemben, hiszen napi kapcsolatot tartok az itt élőkkel. Ha meghívást kapok, rendszeresen eljárok a társasházak közgyűléseire is. Ennek köszönhetően naprakész vagyok abban, hogy milyen problémák, kérdések foglalkoztatják a lakókat és igyekszek segítséget nyújtani a megoldásban.

Véleményem szerint a fejlesztések és felújítások mellett fontos az anyagi segítségnyújtás minden korosztály számára: fűtéstámogatással, bérlettámogatással, ingyenes védőoltásokkal, alma- és virágosztással, szociális boltok üzemeltetésével, kedvezményes burgonya- és fenyőfavásárral.

Önkormányzati képviselőként fontosnak tartom, hogy a helyi közösségek problémáinak megoldása ne akadjon el a bürokrácia útvesztőiben, az önkormányzat problémamegoldó szervezet legyen, én pedig feladatomból adódóan hatékony kapocs a hivatal és a választópolgárok között.

Elérhetőség

Telefon 872-7553
E-mail cím galambos.ildiko@belvaros-lipotvaros.hu

Fogadóóra

Bejelentkezés alapján. Tel: 872-75-56. V. ker. Önkormányzat II. emelet K/4-es szoba.