Nagypál Anikó profilképe

Nagypál Anikó

Listás kéviselő | Momentum-DK-MSZP-Párbeszéd-LMP

Nagypál Anikó vagyok, 1986. március 24-én születtem Szegeden. Az általános iskolát Hódmezővásárhelyen végeztem, a középiskolát - Széchenyi István Gimnázium és Szakközépiskola, pedagógia szak - Szegeden.
Érettségi után Budapestre költöztem, ahol elvégeztem előbb a Gór Nagy Mária Színitanodát, majd egy kétéves intézményi kommunikátor képzést. Ezt követően vettek fel a Zsigmond Király Főiskola, jelenleg Milton Friedman Egyetem politológia szakára, ahol 2013-ban államvizsgáztam.
Több biztosítónál is dolgoztam back office munkatársként, illetve üzletkötőként, de dolgoztam cukrászdában, pultosként is, mikor épp ez a lehetőség adódott. Jelenleg a Demokratikus Koalíciónál dolgozom kommunikációs munkatársként, kisfiammal és férjemmel élek Budapesten.
Szenvedélyem az írás, legyen szó közéleti, politikai témákról vagy a hétköznapokról, családi történetekről. Igyekszem megtalálni minden alkalmat, hogy segítsem az elesetteket, a rászorulókat, azokat az embereket, akik nem tudnak magukért kiállni. Úgy gondolom, elfogadhatatlan, hogy ma Magyarországon valakinek ne a képességei határozzák meg a lehetőségeit, hanem az, hogy hova született. Az életem arról szól, hogy szót emeljek az igazságtalanság, a jogállam leépítése és a fokozatosan kiépülő zsarnokság ellen.
Fontosnak tartom, felhívjam a figyelmet a klímaváltozás veszélyeire, mert most, ebben a pillanatban kell cselekednünk azért, hogy élhető világot hagyjunk magunk után hátra. Ebben a világban pedig nem lehet a beton és a térkő az úr, a belvárosi embereknek is jár a tiszta levegő, a zöld környezet, az okosotthonok, a megújuló energiaforrások.
Éppen ezért, a belvárosiak érdekeit szolgálom, és teszem a dolgom a következő években.


Elérhetőség

Telefon 872-75-73
E-mail cím aniko.nagypal@tiedabelvaros.hu

Fogadóóra

Előzetes bejelentkezés alapján.

Bizottságok

Egészségügyi és Szociális Bizottság Tag