2020. 05. 29. péntek, Magdolna napja
Képviselők


 
Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla Alpolgármester Ph.D.
Egyéni képviselő, 2. választókerület
Telefon: 872-7203
Jelölő szervezet:
   Fidesz-KDNP

Fogadóidő
Minden hónap első és harmadik csütörtök, előzetes bejelentkezés alapján. Tel: 872-72-20. V. ker. Önkormányzat V. emelet.


Életrajz

Életrajz

Jeneiné Dr. Rubovszky Csilla polgári családban nőtt fel a Belvárosban. 1997-ben szerzett „summa cum laude” minősítésű diplomát az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán, majd jeles ügyvédi szakvizsgát tett, és azóta ügyvédként dolgozik. 2012-ben kitűnő minősítéssel végzett az ELTE Társadalomtudományi Kar szociálpolitika mester képzésén, mint szociálpolitikus. Férje mérnök-közgazdász, Dóra lányuk általános iskolában tanul.

Tizenöt éve képviseli körzetét Belváros-Lipótváros Önkormányzatában, 2004 óta a KDNP kerületi elnöke. 2010-ben tagja volt a Fővárosi Közgyűlésnek.

Elsősorban család- és szociálpolitikával foglalkozik, alpolgármesteri munkáját is ez a terület határozza meg a Belvárosban. Számos olyan kezdeményezés fűződik a nevéhez, amely a kerületben élőket segítő szociális juttatások körét bővítette. Ilyen például az ajánlott védőoltások ingyenessé tétele. Emellett tevékenyen részt vett a felújítandó lakásokra kiírt pályázatok kidolgozásában is. Nevéhez fűződik a 2013 januárjától a kerületben indított, időseket támogató szociális védőháló kiépítését célzó projekt.

A körzetében élők rendszeresen fordulhatnak hozzá kérdéseikkel, problémáikkal, hiszen mindig igyekszik megtalálni a legjobb megoldást.

 

Jeneiné dr. Rubovszky Csilla a Belvárosi Gyermekekért - Több, mint játék elnevezésű rendezvényt ajánlja és bemutatja új, komplex szolgáltatásunkat a gyermekes családoknak.

 

 

 

 

 

 

 
Vissza