2021. 06. 14. hétfő, Vazul napja
Képviselők


 
Karsai Károly
Egyéni képviselő, 7. választókerület
Telefon: 872-7204
Jelölő szervezet:
   Fidesz-KDNP

Fogadóidő
Minden hónap első csütörtök 14 órától -16 óráig, melynek helye: V. Vadász u. 11-13., Nyugdíjasház Bejelentkezés a 872-7376-os telefonszámon.


Életrajz
Karsai Károly ötvenöt éve él a Belvárosban. Építészmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen szerezte meg, majd közel harminc évig építészmérnökként dolgozott. 2002-2006 között Zugló főépítésze volt.
Közéleti, politikai tevékenysége is hosszú ideje kötődik a Belvároshoz, hiszen 1994 és 2002 között két cikluson át polgármesterként vezette a kerületet. Jelenleg önkormányzati képviselő és a Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság elnöke. Építészként és politikusként egyaránt jelentős eredménynek tartja, hogy az elmúlt négy esztendőben a nagyszabású közterületi fejlesztésekkel új fejezet nyílt Belvárosunk életében, így a kerület méltó helyét foglalhatja el a világörökségi városok sorában. Körzete ad helyet a Belváros új Főutcája jelentős szakaszának, illetve az egyedülálló Szabadság téri pihenőparknak és az új szökőkútnak is. Az élhető, minőségi környezethez a lakóépületek állapota is nagyban hozzájárul. Képviselői munkája során eddig is mindent megtett annak érdekében, hogy körzetében minél több lakóközösség részesüljön társasház-felújítási támogatásban.
 
 
 


Bizottságok
  • Elnök:
    • Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság bizottság
  • Tag:
    • Pénzügyi Bizottság bizottság
    • Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság bizottság


Vissza