2019. 03. 22. péntek, Beáta, Izolda napja
Tájékoztatás
2017.09.21. 10:58
 Épületbontási munkálatok kezdődnek a Vadász utcában.
Részleteket a hajtás után találja.     

Tisztelt Belvárosi Polgár!

 

Tájékoztatjuk, hogy Belváros Önkormányzata megbízásában várhatóan 2017. szeptember 25-től, forgalmi korlátozás mellett megkezdődik a Vadász utca 30. sz. alatti címen található épület bontása.

 

 

A kivitelező a munkálatokat a műszaki lehetőségek figyelembe vétele mellett a lakosság legkisebb terhelése mellet kívánja végezni, ezért a teherforgalmat az ideiglenes forgalmi rendváltozás mellett, a legrövidebb úton fogjuk elvezetni a városrészből. 

 

 

Biztonsági okokból a Vadász utca 30. és a Báthory utca közötti szakaszon csak az építési forgalom közlekedhet, azonban, amennyiben indokolt szállítási-behajtási igény merülne fel, társaságunkkal egyeztetve a bejutást a kivitelezővel közösen elősegítjük. A környéket érintő ideiglenes forgalomtechnikai ábra jelen tájékoztatónk túloldalán található.

 

Az épületbontást követően a Vadász utca 30. sz. alatti telken lehetőség nyílik, hogy megteremtsük a korszerű és minden igényt kielégítő Belvárosi Sportközpont infrastrukturális feltételeit, így uszodai, wellness és rekreációs tevékenységet biztosító, különféle sportolási aktivitásnak, valamint kulturális rendezvényeknek helyet biztosító intézményt hozzunk létre.

 

A munkálatokról további információ Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. kommunikációs vezetőjétől kérhető 061-428-0425-ös telefonszámon vagy az fejlesztes@blvf.hu e-mail címen.

 

A kivitelezés időszakában a bontási és építési munkálatokkal járó esetleges kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

 

Budapest, 2017. szeptember 20.

 

 

 

 

Tisztelettel:               

 

 

Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.