2019. 04. 26. péntek, Ervin napja
Tájékoztatás
2018.10.25. 14:09
Tájékoztatás a Déli-Belváros megújítása projekt III. ütemének munkálatairól és forgalomtechnikai változásairól
Hatályos: 2018. október 26-tól
Tisztelt Belvárosi Polgár!

A Déli Belváros Megújítása projekt III. ütem elnevezésű fejlesztés munkálatai folytatódnak, melynek következtében 2018. október 26-tól, visszavonásig vagy újabb forgalomtechnikai változásig a mellékelt ábrán feltüntetett forgalmi rend lép életbe.

A szűken beépített belvárosi környezetben végzett kivitelezés belső ütemezése miatt, a technológiai szükségleteknek megfelelően a forgalomtechnika alkalmanként előre nem tervezhető időben és módon fog változni, ezért a pillanatnyi forgalomtechnikai állapotot az életbelépést megelőző munkanapon tesszük közzé az elektronikus tájékoztató felületeinken, így az önkormányzat és társaságunk honlapjain.

A fentieknek megfelelően kérjük, hogy napi rendszerességgel figyeljék a Belváros-Lipótváros Önkormányzatának honlapján a kerületi híreket (www.belvaros-lipotvaros.hu), melyen mindig a legfrissebb információk alapján tájékozódhatnak a fejlesztési munkaterületen kialakult aktuális forgalmi rendről.

A fejlesztésről további tájékoztatás kérhető Tóth Sándortól, a Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft. ügyvezetőjétől a 06-1-428-0425-ös telefonszámon, a fejlesztes@blvf.hu e-mail címen vagy előre egyeztetett időpontban személyesen.  

A felújítás alatt továbbra is szíves türelmüket és megértésüket kérjük! Bízunk benne, hogy az átmeneti kellemetlenségek ellenére, az újabb közterület-szépítéssel az Önök megelégedésére is szolgálunk!

Budapest, 2018. október 26.
 

Tisztelettel
Belváros-Lipótváros Városfejlesztő Kft.