Dr. Batári Péter profilképe

Dr. Batári Péter

Egyéni kéviselő | 5. Választókerület | Fidesz-KDNP

Belvárosban születtem, tanulmányaim is itt kezdődtek, egészen pontosan a Deák téri és az Irányi utcai iskolákban. A Budapesti Piarista Gimnáziumban érettségiztem, majd a Budapesti Orvostudományi Egyetemen „summa cum laude” eredménnyel végeztem. Ezt követően az ELTE Bölcsészettudományi Kar, pszichológia szakán szereztem újabb diplomát. Nős vagyok, egy fiú édesapja és két unokám is van.

1990 óta vagyok önkormányzati képviselő, nyolc alkalommal nyertem el a körzet lakosainak bizalmát. Az elmúlt három évtizedben főként az Egészségügyi és Szociális Bizottságban tevékenykedtem, 12 évig bizottsági elnökként, 2010 óta pedig a Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság elnöke vagyok.

A megelőző ciklusban számos jelentős beruházás megvalósulását kísértem végig a körzetben, mint például a Városház, Párizsi, Vármegye, Vitkovics, Gerlóczy utca és a Kamermayer tér felújítása, rendezése. A fejlesztések és felújítások mellett fontosnak tartom az anyagi segítségnyújtást is minden korosztály számára: fűtéstámogatással, bérlettámogatással, ingyenes védőoltásokkal, alma- és virágosztással, szociális boltok üzemeltetésével, kedvezményes burgonya- és fenyőfavásárral.

Önkormányzati képviselőként fontosnak tartom, hogy a helyi közösségek problémáinak megoldása ne akadjon el a bürokrácia útvesztőiben, az önkormányzat problémamegoldó szervezet legyen, én pedig feladatomból adódóan hatékony kapocs a hivatal és a választópolgárok között.


Elérhetőség

Telefon 872-75-75
E-mail cím batari.peter@belvaros-lipotvaros.hu

Fogadóóra

Előzetes bejelentkezés alapján.

Bizottságok

Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottság Elnök
Egészségügyi és Szociális Bizottság Tag