Szágerné Fazekas Éva profilképe

Szágerné Fazekas Éva

Egyéni kéviselő | 10. Választókerület | Fidesz-KDNP
1956.04.16-án Jászapátin születtem. Nagycsaládban nőttem fel hetedik gyermekként Jásziványban. 1978-ban tanítói diplomát szereztem a Jászberényi Tanítóképző Főiskolán, 2000-ben a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen szociális szakigazgatási szakon diplomáztam.

2019.03.08-án, 40 év közalkalmazotti munkavégzés után mentem nyugdíjba. Pályafutásomat szociális területen, minősített pedagógusként fejeztem be.

41 éve élek a Belvárosban. Igazi városi emberré váltam, szeretek itt élni, de a Jászságba a mai napig „hazajárok”, tagja vagyok a jász hagyományokat ápoló „Jászok Egyesületének”. Két felnőtt gyermekem van, mindketten diplomások, és ők is Budapesten élnek és dolgoznak. Szemem fénye a tinédzser unokám.

Közéleti szereplésemet 2003-ban kezdtem el a munkám mellett. Lakóhelyemen, a 10. számú egyéni választókörzetben negyedik alkalommal választottak meg képviselőnek. Képviselői munkám során nagyon sok embert megismertem, napi kapcsolatban állok az itt élőkkel, akik elmondják gondjukat, örömüket. A fő tevékenységemet a Szociális és Egészségügyi, valamint az Oktatási Bizottságokban fejtettem ki. Jelenleg az Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke, valamint az Oktatási Bizottság alelnöke vagyok.

Büszke vagyok az elért eredményekre, a környezetünk folyamatosan épül, szépül, zöldül, ez vonatkozik az oktatási és szociális intézményeinkre is. A szociális és egészségügyi ellátások magas színvonala irigylésre méltó, a társasházak önkormányzati segítséggel – vissza nem térítendő támogatással – újulnak meg. Az elért eredmények után sincs leállás: tennivaló, újítani való, javítani való mindig van. Elkötelezett vagyok a saját termálvízzel működő, uszodai- valamint egyéb sport és wellness szolgáltatásokat nyújtó Belvárosi Sportközpont megvalósításában is.

Elérhetőség

Telefon 872-7575
E-mail cím szager.eva@belvaros-lipotvaros.hu

Fogadóóra

Előzetes bejelentkezés alapján.

Bizottságok

Oktatási Bizottság Elnökhelyettes
Egészségügyi és Szociális Bizottság Elnök