Szentgyörgyvölgyi Gábor

Egyéni kéviselő | 1. Választókerület | Fidesz-KDNP

1974-ben születettem Budapesten, Belvárosban nőttem fel és immár két évtizede hivatásom is az V. kerülethez köt. Református tanító és hitoktató szakon végeztem a Károli Gáspár Református Egyetemen, hivatásul a bútorrestaurálást választottam. Az alkotómunka mellett 1998 óta veszek részt az önkormányzat munkájában a legkülönbözőbb szakterületeken. 2014 óta az 1. sz. választókörzet önkormányzati képviselője vagyok. Legfontosabb feladatomnak a választókörzettel kapcsolatos teendőket, a lakosok és a társasházak ügyeinek intézését tartom.

Sikerként könyvelem el, hogy kézzelfogható, látványos eredményeket sikerült elérnem a társasházi támogatások terén, a szociális problémák kezelésében, az építkezések alatti parkolási nehézségek csökkentésében, a köztisztaság folyamatos felügyeletében.

A körzetben lakókkal való intenzív kapcsolattartásnak köszönhetően mindig naprakész vagyok a megoldandó problémákkal kapcsolatban és a legtöbbjét eredményesen kezelni tudtam. A körzet lakói számára mindig elérhető vagyok. Önkormányzati feladataim közé tartozik az Emberi Jogi, Nemzetiségi, Egyházügyi és Kulturális Bizottság vezetése és a testvérvárosi kapcsolatok felügyelete, irányítása. Véleményem szerint a fejlesztések és felújítások mellett fontos az anyagi segítségnyújtás minden korosztály számára: fűtéstámogatással, bérlettámogatással, ingyenes védőoltásokkal, alma- és virágosztással, szociális boltok üzemeltetésével, kedvezményes burgonya- és fenyőfavásárral.

Önkormányzati képviselőként fontosnak tartom, hogy a helyi közösségek problémáinak megoldása ne akadjon el a bürokrácia útvesztőiben, az önkormányzat problémamegoldó szervezet legyen, én pedig feladatomból adódóan hatékony kapocs a hivatal és a választópolgárok között.

Elérhetőség

Telefon 872-73-79
E-mail cím szentgyorgyvolgyi.gabor@belvaros-lipotvaros.hu

Fogadóóra

Előzetes bejelentkezés alapján.

Bizottságok

Emberi Jogi, Nemzetiségi, Egyházügyi és Kulturális Bizottság Elnök
Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság Elnökhelyettes