Kun-Gazda Péter profilképe

Kun-Gazda Péter

Listás kéviselő | Fidesz-KDNP

1994-ben születtem Budapesten, két testvérem van. Középfokú tanulmányaimat a budapesti Németh László Gimnáziumban folytattam. Már középiskolás koromban aktív szerepet vállaltam a helyi diákélet szervezésében, számos program, közösségi kezdeményezés fűződött a nevemhez. A középiskola után a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karán folytattam tanulmányaimat, ahol egy egyetemi diákszervezetet vezettem éveken át.

A kerületi civil élet oszlopos tagjaként, a belvárosi fiatalokkal számos alkalommal rendeztünk jótékonysági süteményvásárt, interaktív történelemversenyt középiskolásoknak, valamint alternatív nyelvtanulási napot az általános iskolások részére.

2019 októbere óta képviselőként veszek részt a testület munkájában, szívügyem a 8-as számú választókörzet lakóinak képviselete.
A testület alakuló ülésén az önkormányzat Oktatási Bizottságának elnökévé választottak, így másik feladatom a kerületben található óvodákkal, iskolákkal való kapcsolattartás, az intézmények által végzett szakmai munka támogatási lehetőségeinek feltérképezése lett.

A 8-as körzetben az elmúlt években számos társasház tudott kívül-belül megújulni, melyben nagy segítséget jelentett a társasházaknak az önkormányzat által nyújtott támogatás.
Az Oktatási Bizottsággal minden évben közel 10 millió forinttal támogatjuk a kerületi pedagógiai intézményeket. Belváros-Lipótváros Önkormányzatának köszönhetően a kerületi diákoknak 23 éves korig ingyenes BKK bérletet biztosítunk. A kerületi általános iskoláskorú gyermekeknek minden év szeptemberében ingyenes füzetcsomagot adunk, így könnyítve a belvárosi családok anyagi terhein tanévkezdéskor.

Amennyiben bármilyen problémát, gondot észlel a lakókörnyezetében, úgy arra kérem Önt, hogy bátran keressen a megadott elérhetőségek valamelyikén!

Önkormányzati képviselőként fontosnak tartom, hogy a helyi közösségek problémáinak megoldása ne akadjon el a bürokrácia útvesztőiben, az önkormányzat problémamegoldó szervezet legyen, én pedig feladatomból adódóan hatékony kapocs a hivatal és a választópolgárok között.


Elérhetőség

Telefon 872-73-78
E-mail cím kun-gazda.peter@belvaros-lipotvaros.hu

Fogadóóra

Előzetes bejelentkezés alapján.

Bizottságok

Emberi Jogi, Nemzetiségi, Egyházügyi és Kulturális Bizottság Elnökhelyettes
Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság Elnök
Egészségügyi és Szociális Bizottság Elnökhelyettes