A Fővárosi Csatornázási Művek hibaelhárítása miatti forgalmi rend változás az Erzsébet téren

A Fővárosi Csatornázási Művek hibaelhárítása miatti forgalmi rend változás az Erzsébet téren

2023.01.27. 14:04:20

A Fővárosi Csatornázási Művek lezárta az Erzsébet teret a Bécsi utca és a József Attila utca között váratlan hibaelhárítás miatt. 


A forgalom könnyebb áthaladása érdekében megfordítják a Bárczy István utca forgalmi irányát, így a Petőfi Sándor utcáról a Bárczy István utcán át közvetlenül el lehet érni a Károly körutat.

A 16-os és a 216-os autóbusz nem érinti az Erzsébet téren a Deák Ferenc tér végállomást. Buda felé az autóbuszokra felszállni a 105-ös és a 178-as autóbusz József Attila utca Deák Ferenc téri megállójában lehet. A 15-ös és a 115-ös autóbusz az észak-pesti végállomások felé terelve, a Kiskörúton közlekedik: nem érinti a Kálvin tér és a Szent István-bazilika közötti megállókat. A járatok megállnak a Kiskörúton a 9-es autóbusz Kálvin tér, Astoria és Deák Ferenc tér megállóiban. A 916-os és a 990-es éjszakai járat Buda felé nem érinti az Erzsébet téren a Deák Ferenc tér megállót, helyette a József Attila utcában a 105-ös és a 178-as autóbusz Deák Ferenc tér megállójában lehet felszállni az autóbuszra.

A munkálatok várhatóan egy hónapot vesznek igénybe.