Burgonyavásár

Burgonyavásár

2023.10.06. 18:15:21

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzata és az Egyesített Szociális Intézmény 2023. október 14. szombat, 8:00-18:00 óra között, KEDVEZMÉNYES BURGONYAVÁSÁRLÁSI AKCIÓT rendez.


Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzata és az Egyesített Szociális Intézmény 2023. október 14. szombat, 8:00-18:00 óra között, KEDVEZMÉNYES BURGONYAVÁSÁRLÁSI AKCIÓT rendez a kerület nyugdíjasai, valamint a kerületben élő nagycsaládosok, rendszeres gyermekvédelmi kedvezményben, nevelési támogatásban, jövedelempótló támogatásban, egészségkárosodási és gyermekfelügyeleti támogatásban, ápolási támogatásban, időskorúak járadékában részesülők számára.

 

A burgonya ára: 400 Ft/zsák (20 kg). A vételárat a helyszínen kell fizetni. Nyugdíjasok 1 zsák, (nagy)családosok 2 zsák burgonya vásárlására jogosultak.

 

AZ AKCIÓ A KÉSZLET EREJÉIG TART!

 

Árusítóhelyek:

  • Fővám tér 2-3. (udvar)
  • Szemere utcai Általános Iskola (Szemere utca 3-5., bejárat előtti parkoló)
  • Erzsébet tér (Polgármesteri Hivatal előtt, Erzsébet tér 4.)

 

Vásárláskor a vásárlók részéről személyazonossági igazolvány, lakcímkártya bemutatása szükséges, nyugdíjasok esetében a helyszínen lévő munkatársak a személyazonossági igazolvány, lakcímkártya bemutatás mellett a szeptember havi nyugdíjszelvényen, illetve a banki átutaláson a vásárlás tényét bélyegzővel és aláírással hitelesítik.

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A 302-0100 TELEFONSZÁMON.

 

SZERETETTEL VÁRJUK ÖNÖKET!

 

Szentgyörgyvölgyi Péter polgármester

BELVÁROS-LIPÓTVÁROS BUDAPEST FŐVÁROS V. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATA