Javaslatkérés Közszolgálati Érdemérem adományozására

Javaslatkérés Közszolgálati Érdemérem adományozására

2024.04.23. 14:28:58

A Közszolgálati Érdemérem adományozható az önkormányzat dolgozóinak és vezetőinek, akik legalább 5 éves közszolgálati-közalkalmazotti munkaviszonnyal rendelkeznek és példaértékű, magas színvonalú munkát végeznek a köz érdekében.


Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerületi Önkormányzat Képviselő-testületének az önkormányzati kitüntetések alapításáról és adományozásának rendjéről szóló 19/2007. (V. 30.) többször módosított rendelete határozza meg az önkormányzati kitüntetések adományozásának feltételeit.

Az önkormányzati kitüntetések közül a Közszolgálati Érdemérem a rendelet módosítása következtében 2022. évtől a Köztisztviselői nap alkalmából kerül átadásra, melynek időpontja július 1.

A fenti kitüntetés adományozására javaslatot tehet az átadást megelőző 60. napig bármely települési és nemzetiségi képviselő, a jegyző, kerületi polgár, kerületi intézmény, kerületi rendészeti szerv, kerületi társadalmi szervezet, kerületi érdekképviseleti szerv, kerületi szakmai egyesület, kerületi civil szervezet, kerületi egyházak képviselői.

A javaslatokat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzatának polgármesteréhez kell benyújtani 1 példányban (1051 Budapest, Erzsébet tér 4.) vagy a polgarmester@belvaros-lipotvaros.hu e-mail címre küldve.

 

Határidő: 2024. május 2. (csütörtök) 16:00 óra

 

Közszolgálati Érdemérem adományozható az önkormányzat dolgozóinak és vezetőinek, akik legalább 5 éves közszolgálati-közalkalmazotti munkaviszonnyal rendelkeznek és példaértékű, magas színvonalú munkát végeznek a köz érdekében. Az Érdemérem háromfokozatú: arany, ezüst, bronz.

A Közszolgálati Érdemérem adományozására évente egyszer, legfeljebb 9 (3-3-3) személy részére a Köztisztviselői nap alkalmából kerül sor.

 

Szentgyörgyvölgyi Péter

polgármester

 

dr. Sélley Zoltán

jegyző